Resurse

Summit-ul Global de Conducere.

4-5 noiembrie 2011

Summitul global de conducere este o conferinta anuala de echipare a liderilor, atat din biserici crestine cat si din alte organizatii, prin expunerea la viziune, dezvoltare de competente si inspiratie.

Caracterizați de o diversitate uimitoare de culturi, etnii, limbi, denominații și vocații, acești lideri sunt uniți de dedicarea lor pentru a maximiza impactul pozitiv al conducerii lor, în ciuda a cât este de mare sau de mică sfera lor de influență.

Summitul este conceput să te inspire, să te provoace și să te echipeze pentru rolul unic pe care Dumnezeu te-a chemat să îl joci.

Summit-ul are loc anual in SUA, este transmis live prin satelit in mai multe locatii, si este retransmis video in peste 80 de tari.

In acesta an la Cluj, Summit-ul va avea loc la Biserica Baptista Betel. Costul este de 55 RON, iar pentru grupuri de peste 10 persoane este de 45 RON per persoana.

Mai multe informatii si inscrieri la www.willowcreek.ro

Conferinta de apologetica – Ellis Potter

21-24 noiembrie 2011 (statut incert inca)

Ellis Potter este pastor la Basel Christian Fellowship si continuator al lui Francis Schaeffer la L’Abri Fellowship. S-a nascut in California si a devenit calugar Zen Budist cu multi ani inainte de a deveni crestin. Spirit enciclopedic, cu un deosebit rafinament academic, Ellis Potter a conferentiat cu mult success in multe universitati de pe cele 5 continente.

Conferinta va avea loc in cladirea Bisericii Teofania, in fiecare seara de la ora 18:00.

Conferinta Neil Cole – inceputul lui decembrie 2011

Neil Cole este fondatorul CMA si autor a numeroase carti, printre care Church 3.0 si Organic Leadership. Neil este un lider care cheama crestinii la ucenicie radicala, si a creat un model de mentorare numit Life Transformation Groups. Conferinta se adreseaza in special celor implicati in plantarea si conducerea de biserici.

Mai multe detalii in curand.