Cum trăim?

Ceea ce facem deriva din ceea ce credem. Elementele de baza ale credintei noastre se regasesc in crezul de la Niceea.

Credem ca Dumnezeu ne iubeste atat de mult incat a dat pe Isus Hristos ca plata pentru pacatele noastre, asa incat noi sa fim restaurati intr-o relatie de pace si incredere cu Dumnezeu. Iar tot ceea ce facem pe pamant ar trebui sa fie motivat de recunostinta fata de dragostea si generozitatea lui Dumnezeu manifestata in mod absolut prin Isus Hristos.

Vrem sa fim urmasi ai lui Hristos care doresc sa Il cunoasca si sa Ii semene. De aceea valorile noastre include cunoasterea Bibliei, rugaciunea, investitia directa in altii prin mentorare si munca in echipa. Incurajam pe toti sa investeasca in relatia cu Dumnezeu, in viata bisericii si in viata comunitatii in care locuiesc, slujind si ajutand altruist.

Pe langa intalnirile de duminica, ne intalnim si in grupuri mai mici in timpul saptamanii, pentru a ne sustine reciproc, a studia Biblia impreuna si pentru a ne implica impreuna in diverse proiecte.

De asemenea, promovam mentorarea ca stil de viata, incurajand pe fiecare dintre noi sa aiba atat un mentor de la care sa invete cat si persoane in viata carora sa se investeasca. Grupurile de mentorare le numim ADN-uri deoarece sunt esentiale in ceea ce priveste dezvoltarea personala si a comunitatii.

Din punct de vedere financiar, deoarece credem ca Dumnezeu are un caracter generos, incurajam darnicia ca expresie a caracterului Lui. Ca biserica suntem independenti financiar, sustinuti doar prin implicarea voluntara a membrilor bisericii.